Kuidas teha hea menüü?

MENÜÜ LOOMINE

Aitan Sinu ettevõtte jaoks koostada toimiva menüü ning õpetan kokad menüüst kinni pidama.

Menüü valik

Selle artikli sisust on olemas ka VIDEO.

Klientidele pakutava menüü valik on detailiderohke protsess.

Toidu isuäratavast välimusest või heast maitsest enamasti ei piisa. Kahjuks väga sageli puuduvad needki.

Menüü valikul tuleks analüüsida esmalt kliendi vajadusi ja võimalusi. 

Seejärel ettevõtte igakuiste kulude suurust, tooraine tarnevõimalusi, köögi ja selle abiruumide suurust ning paiknemist jpm. Kindlasti peab arvestama ka personali võimekusega ja erialaste teadmiste tasemega.

Menüü koostamisel on mõistlik koostada igale toidule eraldi retsept koos detailse kalkulatsiooniga. See annab faktipõhise arusaamise toidu tegelikust maksumusest, mis omakorda aitab välja arvestada toidu õige müügihinna. Reaalsus on, et enamasti määratakse toitudele müügihindasid oletuste ja keskmise turuhinna alusel, mille kulminatsiooniks on ettevõtte makseraskused.

Toitude valmistamine on kunst- kulinaarne kunst. Äriettevõtte puhul ainult kunstist aga ei piisa. Vaja on ka tulemust!

Kui soovid selle kohta, mida Sa siit lugesid, rohkem teada saada, võta minuga julgelt ÜHENDUST

Ikka head,
Riho Leppik

 

Võta minuga ühendust

Võta minuga ühendust ja vaatame koos, kuidas Sinu äri kasumlikkust parandada.
Alati saab midagi muuta!

PEAKOKKADE ÜHENDUS

RIHO LEPPIK  on Eesti Peakokkade Ühenduse liige.
Loe lisaks: www.chef.ee

powered by markintel

KONTAKT

Kui Sul on kiire, helista mulle kohe
+ 372 5668 4948