Mina olen ettevõtja ja chef de cuisine

Riho Leppik

Teen korda Sinu toitlustuskoha menüü, aitan kasumit tõsta ja leian üles kohad, kuhu Sinu raha täna kaob.

riho leppik

KES MA OLEN

Olen toitlustusalase hariduse ning pikaajalise töökogemusega. Juhina olen töötanud nii kohvikutes, restoranides kui ka suures tootmisettevõttes. Viimase 12 aasta jooksul olen omanikuna rajanud 9 erinevat toitlustusettevõtet, ühe rahvusvahelise veebiäri ning tegelenud aktiivselt nende haldamisega.

Olen nõustanud paljusid ettevõtjaid üle Eesti.

Vaata videost, mida teha selleks, et toitlustuskoha kasum oleks optimaalne.

KASUMI KALKULAATOR

Olen Sinu jaoks loonud toidukoha kasumi kalkulaatori.
Sisesta oma andmed ning näed kohe ära, kui palju Sa täna oma toitlustuskohaga raha kaotad.

 

Vali siit oma söögikoha tüüp

Vali siit ajaline periood

Sisesta siia käive (KM-ta) vastavalt valitud perioodile

Sisesta siia toidu - ja joogikauba sisseostumaksumus (KM-ta) vastavalt valitud perioodile

Kõik on hästi, kuid alati saab paremini!
Kaotad:

Kui oled majandustegevusega miinuses või kasum on liiga madal,
SIIS AITAN SUL SEDA OLUKORDA PAREMAKS MUUTA. 

Minu  teenustele kehtib 100% raha tagasi GARANTII

MIDA MA TEEN

Aitan Sinul alustada oma toitlustusettevõttega, teen korda Sinu toidukoha menüü või tulen appi, kui soovid oma toidukoha kasumlikkust parandada.

riho leppik

Toitlustusettevõtte rajamine

Eduka ja jätkusuutliku toitlustusettevõtte rajamine on väga keeruline protsess. Uuringute kohaselt ca 75%-l toitlustajatel puudub visioon ja äriplaan.

See tähendab, et sisuliselt puudub arusaam toitlustusäri majanduslikust toimimisest. Aitan Sinul vältida enamlevinud vigu, mida tehakse toitlustuskoha loomisel.

Menüü loomine

Klientidele pakutava menüü valik on detailiderohke protsess. Menüü koostamisel on mõistlik koostada igale toidule eraldi retsept koos detailse kalkulatsiooniga.

Aitan Sinu ettevõtte jaoks koostada toimiva menüü ning õpetan kokad menüüst kinni pidama.

Toitlustuskoha audit

Sageli mõistavad ettevõtjad et nende toitlustusäril ei lähe kõik plaanipäraselt.

Kui soovid erapooletut hinnangut oma toitlustusettevõtte kohta, siis saan selle Sinu jaoks kokku panna.

Kuhu kaob toitlusettevõtte kasum?

Oma igapäevatöös kohtan sageli ettevõtteid, kus toorainekulu moodustab käibest 40-50% ja personalikulu 50% või enam. Sellele kõigele lisanduvad paljud muud kulud.

Aga kuidas siis kasumit saada?

Minu tunnustused

Kvaliteetse toidu valmistamine ning ettevõtte edukas toimimine vajab teadmisi ja kogemusi. Pidev enesetäiendus, vigade tegemine kuid samas nendest õppimine- see on osa edu valemist.

Minu tegemisi on tunnustatud palju - siinkohal mõned olulisemad saavutused:

-  BBQ Euroopa meister 2007
-  EV Presidendi vastuvõtu menüü 2009 & 2018
-  Edukas Eesti ettevõte 2016 - 2019
-  Tripadvisor Excellence 2017 - 2019
-  Põhja-Eesti parim väikeettevõte 2019 (nominent)
-  Ida-Virumaa parim turismiettevõte 2019 (nominent)
-  White Guide 2019 (nominent)

Annan sulle GARANTII

Olen võtnud oma südameasjaks Eesti toidukultuuri edendamise. Oskuslik toidukohaga majandamine on Sinu äri jätkusuutlikkuse oluliseks eelduseks.

Kui me ei saavuta koostöös kokkulepitud eesmärke ning minu poolt lubatud majandustulemusi, siis ON TEENUS SULLE TASUTA.

Annan omaltpoolt 100% raha tagasi garantii.

Võta minuga ühendust

Võta minuga ühendust ja vaatame koos, kuidas Sinu äri kasumlikkust parandada.
Alati saab midagi muuta!

PEAKOKKADE ÜHENDUS

RIHO LEPPIK  on Eesti Peakokkade Ühenduse liige.
Loe lisaks: www.chef.ee

powered by markintel

KONTAKT

Kui Sul on kiire, helista mulle kohe
+ 372 5668 4948